Fie ca functionalitatea calculatorului depinde de o problema software sau hardware, Service Fixit este solutia!

Avem persoane desemnate care va pot consilia aspura felului in care puteti gestiona problemele pe care le intampinati cu calculatorul dvs. si ce puteti face pentru a efectua o intretinere corespunzatoare.

Centrele de service calculatoare Fixit  sunt dotate cu aparatura adecvata, echipamente de testare si scule profesionale, astfel incat putem repara calculatoare de orice fel .

La preluarea comenzilor, fiecare calculator dispune de fisa de service, care ne va ajuta sa urmarim istoricul echipamentului.

Ai un sistem de calcul care nu mai functioneaza sau performeaza mai slab decat te-ai obisnuit ? Vino cu el la noi si o echipa de tehnicieni cu peste 5 ani de experienta IT iti poate oferi un diagnostic. Investeste o suma minima si ai sanse foarte mari sa poti utiliza sistemul cel putin asa cum erai obisnuit sa o faci. Daca nu te-am convins, iti mai oferim un argument. Achizitioneaza de la noi produsul recomandat de tehnician si instalarea iar configurarea se va face fara nici un cost suplimentar.

REPARATII PC
Diagnosticare, reparare, inlocuire componente defecte, upgrade la SSD,  aplicare pasta termica CPU, GPU, curatare, inlocuire condensatori consultanta IT - inlocuire RAM, inlocuire , inlocuire placa baza , inlocuire placa video, inlocuire procesor, inlocuire baterie BIOS, actualizare BIOS, LAN si WIFI.